Trädgårdsservice

Anlita Wilder Garden Design, vi planerar, anlägger, planterar, beskär och tar hand om din trädgård eller ditt uterum.

Tveka inte att kontakta mig.

Privat

För dig som är privatperson kan vi hjälpa till med det mesta inom trädgårdsanläggning. Vi åtar oss uppdrag som anläggning av trädgård, trädgårdsland, uteplatser, uppfarter och entreér till skötsel och plantering av växter i befintliga trädgårdar.

Privat

Företag

Vi anlitas dagligen av företag och föreningar som vill att vi ska vara med och göra om deras uteplats, närområden eller entreér. Vi hjälper gärna till att förbättra förutsättningarna för en produktiv och kreativ arbetsplats. Läs mer här vad vi kan göra för just er.

Företag

Trädgårdsmästare

Drömmer du om att ha en plats där allt är skapat utifrån dig och dina önskemål? Kontakta Wilder Garden Design, vi hjälper dig förverkliga dina trädgårdsdrömmar men lyfter dom en nivå till. Du kan läsa mer om allt vi kan hjälpa till om under våra trädgårdstjänster. Vill du se referenser hittar du dem här.

Trädgårdsmästare

Markanläggning

Har ni oanvänd mark på tomten eller behöver ni anlägga nya uteplatser i bostadsområdet eller kanske öka antalet parkeringsplatser? Wilder Garden Design kan hjälpa med allt från planering till anläggning och design.

Markanläggning

Trädbeskärning

En av anledningarna till att beskära träd är att upprätthålla trädets hälsa och kraft. Har du träd som behöver beskäras? Då kan jag hjälpa till! Det spelar ingen roll om det gäller beskärning av fruktträd eller andra typer av träd.

Trädbeskärning

Trädgårdsskötsel

Att få gå ut i en grön och välmående trädgård är såväl rogivande som motiverande. Jag hjälper er trädgård eller närmiljö att blomstra och frodas så att ni kan fokusera på annat och njuta av en blomstrande omgivning.

Trädgårdsskötsel

Välkommen till Wilder Garden Design

Wilder Garden Design är en prisbelönad trädgårdsdesigner med flera utmärkelser. Vi har bland annat vunnit Hampton Court Flower Show 2017 och fått pris för bästa koncept i trädgårdsdesign. Är du som företagare eller privatperson i behov av proffesionell hjälp med trädgårdsanläggning, planering, plantering eller skötsel? Kontakta oss idag så hjälper vi er!

Kontakta oss

Öppetider

Mån - Fre: 07:00 - 16:30
Lör - Sön: Stängt

Adress

Tvärvägen 3

231 52 ESKILSTUNA

Kontakta oss

+46(0)707-64 80 40

wildergardendesign20@gmail.com
bill.wilder@hotmail.com

Om mig

WIlder Garden Design är en prisbelönad trädgårdsdesigner med flera utmärkelser.

Wilder Gardens - Org.nr: 701117-3734